Joulukuu:

"Sinulla tulee olemaan vaikeuksia ymmärtää kaikkea vielä pitkään aikaan eikä teillä kenelläkään tule olemaan sen helpompaa mutta kuitenkin näette aina jotain jota ette ymmärrä, näette yhdessä kaiken ennenpitkää. Siten emme vapauta sinua liikaa sijainnistasi vaan olet ja pysyt sellaisena kuin oletkin etkä kulje harhaan ajatuksissasi. Istumme luonasi hetkisen kuten ajattelitkin joten oletko valmis kirjoittamaan virallisen osuuden aikeestamme?

Ok Esittäisimme ensin anteeksipyynnön kaikille suuntaanne että kuvittelette meitä jumaliksenne vaan se salaisuus ei aukene siten, vaan olemme ainoastaan luomakuntanne jäseniä emmekä virallisia hallitsijoita. Suojelemme teitä kyllä aina, vaan se tapahtuma kuuluu ainoastaan työhömme siinä suhteessa että olemme kyllä kuvitelmienne mukaisia henkiolentoja jotka esiintyvät sulkapuvuissaan vaan sekin kuvitelma on hieman väärä sillä kuvittelitte meille sellaisen ulkomuodon kun ette osanneet kerrassaan lainkaan sellaista olomuotoa ajatella sinä aikana maailmassanne.

Suvaitsitte salaisuutta pitää monia vuosisatoja ettekä koskaan sitä korjanneet, joten olette nyt saapuneet oikean tiedon lähteelle siinä suhteessa ketä olemme. Sinä saavutit ensin kiintopisteen itsessäsi että osasit kuunnella oikealla tavalla sillä kaikilla se ei vain mitenkään onnistu vaikka yrittäisivät miten, sillä etsimme heitä jäseniämme kuten olemme kertoneet että löytäisimme heidät joita olemme maailmaan saatelleet aikoinaan emmekä sijainneet silloin vielä edes yleisellä tasolla siellä luonanne vaan sijaitsimme kaukana kuten tälläkin hetkellä, että teillä ei ole meistä siis ainoatakaan virallista ja oikeaa kuvaa mielessänne vaan sellaisen tulette saamaan.

Sillä kaiken näette uudessa valossa kun saavutamme tasonne oikean ajan mittaan emmekä valaise ketään liian nopeasti että sammuisitte suorastaan loistostanne liian aikaisin vaan sellaisen tason saavutatte yhtä aikaa kaikki eikä kukaan ennätä toistaan edemmäs."

 

Tammikuu:

"Selitämme ehkä tarkkaavaisesti jälleen vaan on tärkeää tietää näitä yhteyskohtia teidän maailmanne pisteen suhteen että miten teillä saavutetaan jotain suurempaa piankin ettekä sijaitse siis missään kaukana olemuksenne rajaseudulla vaan siinä juuri missä olettekin tällähetkellä, vaan sitten sijaitsettekin ylhäällä suorastaan.

Ehkäisemme kaikkea olemasta liian suurta aivoillenne vaan osaatte kyllä valaista toisia jäseniänne kuuntelemaan paremmin kalastajienne saavutuksia jotka saapuvat iloitsemaan kerallanne saavuttamianne etappeja, sillä ensin on heillä kaikilla hieman arvuuttelemista mistä saittekaan sellaisen taidon takaisin vaan sitten vain sijaitsette uskossanne että oli se teillä loppujen lopuksi aina se taitonne.

Ehkä teille syntyy uusia tarinoita kovastikin luoksenne vaan sitä emme tiedä miten kaikki saattaa tapahtua luonanne, sillä kaikkea emme sentään säätele ja ohjaa teidän luomakuntaanne uudelle suuntaa vaan siinä on tietty rajoitus mihin asiaan saamme puuttua näin ohjaillen vaan sitten on joitakin asioita joihin emme voi nojautua luottamuksessanne. "

 

Sillä ensin on oltava pohja kaikella kauniilla ja sitten vasta aletaan rakentaa kuten olette aikojen alussa oppineetkin kauniita rakennuksia kuuntelevasti suunnittelemaan.